Tennislessen2021-03-24T20:23:36+00:00

Tennislessen

Heb je nog nooit een bal geslagen en wil je graag leren tennissen? Heb je ooit op tennis gezeten, maar is dat inmiddels jaren geleden? Zoek je een tennisleraar die je kind(eren) kan leren tennissen? Onze tennisleraar Max helpt je graag. Hij beheerst alle technieken van het tennis én kan deze ook nog eens goed en op een leuke manier overbrengen op anderen.

Heb je interesse in het volgen van tennislessen, neem dan contact met ons op. Dan vertellen we je meer over de mogelijkheden en kun je zelf met Max afstemmen wanneer de lessen gaan plaatsvinden. Max is per seizoen 2021 onze tennistrainer en stelt zich graag voor.

Beste leden, 

Mijn naam is Max Peters, 27 jaar en ik kom uit Nijmegen. Sinds 2020 woon ik in Kamperland. Van jongs af aan heb ik al een passie voor sport, eerst voetbal, daarna tennis. Ik hou ervan om steeds weer een manier te vinden waardoor ik beter kan worden. Met mijn passie en kennis wil ik graag kinderen en volwassenen enthousiast maken voor het tennis.

Sinds vijf jaar ben ik fulltime werkzaam als tennistrainer. Dit waren tot nu toe de mooiste jaren uit mijn leven waarin ik veel ervaring heb opgedaan; eerst als clubtrainer, daarna als hoofdtrainer. Tijdens mijn samenwerking met Aad Zwaan heb ik ook een passie gekregen voor rolstoeltennis. Mijn A en B tennistrainer licentie heb ik behaald bij de KNLTB, evenals mijn Padel licentie A.  

Mijn doel is om jullie jullie verder te helpen bij het perfectioneren van jullie techniek en het verbeteren van jullie tennisprestaties.    

Ik kijk er naar uit om jullie tennistrainer te zijn en hoop jullie snel te ontmoeten! 

Sportieve groet,   

Max Peters